Nu är ansökan öppen!

Funderar du på vad du vill göra med din tid, har du lite tid till övers som du inte vet vad du ska göra av. Då är det hög tid att skicka in din ansökan till Eskilstuna folkhögskola som sedan den 1/11 har öppnat sin ansökningsperiod. Anledningarna till att studera på en folkhögskola kan vara många. Kanske vill du ut och påverka samhället eller bara utveckla dig själv. Då är det ett självklart val att studera hos oss. Här kommer du få möljigheten att växa som människa och få delta i ett sammanhang där du är välkommen precis som du är!

 

Kanske när du drömmar om att bli en digital berättare? Sök i sådana fall till kursen Digitalt berättande. Eller är det så att du känner att du inte har betygen från gymnasiet sök då till Allmän kurs och gör gymnasiet under en helt annan form än den som du är van vid. På folkis får du möjligheten att klara av och göra färdigt dina gymnasiestudier under andra former än vad du är van vid. Under din tid på folkhögskolan kommer du, förutom att studera dina ämnen, att få göra en rad olika aktiviteter. Skolan erbjuder kultur i olika former såsom teaterbesök, opera, museibesök, skolbio, klättring och mycket mer. Har du själv någon idé på vad du skulle vilja göra? Då har du möjligheten att kanske få förverkliga den idén. Kom till oss, det blir kul!

 

För att söka surfar du in på Eskilstuna folkhögskolas hemsida och klickar på ansök, fyll i alla dina uppgifter och vilken kurs du önskar söka till så hör vi av oss till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *